Ето ги трите топ желания на Арсенал на трансферния пазар


Ето ги трите топ желания на Арсенал на трансферния пазар

1849 0

Въпреки второто място, завоювано в последния кръг, Арсенал отново изпрати разочароващ сезон. Мнозина вече се питат дали Арсен Венгер трябва да остане начело на „артилериститте“. Отговорът на Венгер е красноречив. Той стяга много сериозна селекция и е твърдо решен да докаже, че още е способен да печели трофеи. Арсенал вече уреди Гранит Джака и преговаря за голмайстора на Лестър - Джейми Варди.

В плановете на Венгер попадат още интересни футболисти. Сред тях е голмайсторът на Интер - Стеван Йоветич. Черногорецът вече има опит във Висшата лига с екипа на Манчестър Сити. Цената му ,според „transfermarkt.de e 15 милиона евро, но ако иска да го привлече Арсенал ще трябва да приготви по-сериозна сума. Трансферът е напълно възможен, защото макар да започна страхотно, Йоветич отбеляза едва 6 гола в Серия А през миналия сезон.

Друго интересно име, което се тирижира, е това на поливалентния Дейли Блинд от Манчестър Юнайтед. 26 годишният холандец беше важна част от отбора воден от Луис ван Гаал. Но изобщо не е сигурно, че това ще бъде така и при новия наставник на „червените дяволи“ Жозе Моуриньо. В случай, че „Специалния“ не разчита на него, Венгер без забавяне ще приюти Блинд.

Арсенал проявява интерес и към голаджията на Спартак Москва – Куинси Промс. Холандецът се представя впечатляващо в руския шампионат, като за последмните 2 сезона, отбеляза 31 гола в 58 мача. Основен коз на Венгер за привличането му са амбициите на играча да отиде в по-голям клуб. Към този момент цената на нападателя е 15 милиона евро.

Това лято от Арсенал си тръгнаха опитните Артета, Росицки и Фламини.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички