Венгер: Не е реалистично да говорим за титла


Венгер: Не е реалистично да говорим за титла
Снимка: Guliver/GettyImages

734 0

„В момента имаме различни притеснения от това да мислим за титлата“, обяви мениджърът на Арсенал Арсен Венгер. Късно снощи „артилеристите“ разбиха с 6-0 БАТЕ Борисов в мач от последния кръг на груповата фаза на Лига Европа.

Лондонският клуб си бе осигурил първото място още преди срещата, но въпреки това възпитаниците на Венгер показаха класа на своя „Емиратс“ и заслужено се наложиха над гостите от Беларус. Въпреки категоричната победа френският специалист заяви, че не желае да коментира нищо свързано с титлата във Висшата лига, особено след загубата с 1:3 от Манчестър Юнайтед в изминалия кръг.

„След такова разочарование трябва да мислиш позитивно за следващия мач. Твърде далеч сме от титлата на този етап и не е реалистично да говорим по този въпрос. Нека спечелим следващия мач и тогава ще мислим как да скъсим дистанцията от Манчестър Сити“, добави наставникът на „топчиите“.

В момента Арсенал заема пета позиция в класирането, изоставайки на цели 15 пункта от лидера Манчестър Сити. Тази неделя „артилеристите“ играят с отбора на Саутхемптън, докато „гражданите“ гостуват на градския си съперник Манчестър Юнайтед в дербито на 16-ия кръг.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички