Венгер обяви бъдещето на Алексис Санчес


Венгер обяви бъдещето на Алексис Санчес
Снимка: Guliver/GettyImages

1459 0

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер е катогоричен, че няма да се раздели с лидера си Алексис Санчес през това лято, въпреки че той още не е подновил договора си. Чилиецът има година от контракта си с лондончани, но заяви, че иска да играе в Шампионска лига, което през новия сезон няма как да се случи заради петото място на лондончани.

"Решението вече е взето и то е да не го продаваме. Не смятаме да го променяме“ заяви Венгер, който не е впечатлен особено от твърденията, че самият Санчес е изразил желание да бъде част от топ-турнира на Европа.

"Не отдавам голямо значение на преводни неща, защото прочетох цялото интервю и то бе по-различно от това, което се публикува. За мен фокусът е върху Висшата лига, която е по-важна от Шампионска. 20 сезона бяхме част от турнира и със Санчес можем отново да се върнем в него“ добави Арсен.

Той обясни и разликата между Санчес и Робин ван Перси, който бе продаде на Манчестър Юнайтед. "Сега е различно, тъй като тогава Робин щеше да стане на 31, докато Алексис е по-млад. В момента ние продължаваме да се опитваме да подсилим отбора и оставаме активни на трансферния пазар и да търсим възможности".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички