Венгер не вижда причина Моуриньо да се оплаква: Аз се намирам в това положение от 21 години


Венгер не вижда причина Моуриньо да се оплаква: Аз се намирам в това положение от 21 години
Снимка: Getty Images/Guliver

1387 0

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер отговори на оплакванията на Жозе Моуриньо, че Манчестър Юнайтед не харчи достатъчно пари за трансфери. Венгер сподели, че е така от 21 години и трябва да търси начин да се бори с по-богатите клубове, като сред тях сложи и "червените дяволи". Португалецът е похарчил около 300 милиона паунда след пристигането си на "Олд Трафорд" през май 2016, но това според него е недостатъчно.

"Аз се намирам в това положение от 21 години и ще е странно, ако започна да се оплаквам сега. Има три или четири клуба, които са по-богати от нас, но се научих да се справям. Справяме се със ситуацията така, както можем. Манчестър Сити, Челси и Манчестър Юнайтед, всички имат повече пари, но търсиш начин, по който да си успешен", заяви Венгер. 

Френският специалист за пореден път настоя, че не вижда причина Алексис Санчес да напусне и ще остане в тима. "Ще сме заети през трансферния прозорец. Клубът ще гледа възможността да купува и взима под наем футболисти, всичко ще бъде разгледано".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички