Венгер: Мразя се като треньор


Венгер: Мразя се като треньор

1018 0

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер разкри как му се отразяват неуспехите на отбора.

"Както всеки друг, аз предпочитам да ме обичат, а не да ме мразят, но умея да се дистанцирам от това. Разбирам, че това не се отнася конкретно до моята личност, а в това, че треньорът не побеждава. Феновете искат да печелим и аз мога да променя ситуацията. Не го приемам твърде лично", разкри французинът, цитиран от "The Independent".

"Всъщност, аз се мразя като треньор повече от всеки друг, когато отборът не побеждава. Много лошо понасям пораженията. Хората искат победи. Ако не спечелиш първенството, Купата на Англия, Шампионска лига, това е пълен провал. Но за последните години ние два пъти печелихме купата и завършвахме втори, трети и четвърти в първенството. И сега отново сме на финал за ФА Къп, въпреки че като цяло сме недоволни, тъй като искаме да спечелим всичко", каза още специалистът.

"Трябва да приемем този резултат. Реал не е печелил шампионата вече 5 години. Големите клубове имат труден път. Ливърпул не е печелил вече 20 г. Това, че сте на върха, не означава, че ще спечелите", допълва Венгер.

В момента Арсенал е на шесто място във Висшата лига, на 6 точки от зона Шампионска лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички