Кои звезди пропускат дербито между Арсенал и Манчестър Юнайтед


Кои звезди пропускат дербито между Арсенал и Манчестър Юнайтед
Снимка: Gulliver/GettyImages

1016 0

В неделя предстои поредното дерби на английския футбол, като един срещу друг се изправят отборите на Арсенал и Манчестър Юнайтед, а домакин на събитието е "Емирейтс" в Лондон.

Отборът на Жозе Моуриньо е фаворит в срещата, след като няма загуба вече 25 поредни мача на Острова. По-рано през сезона двата тима направиха 1:1 на "Олд Трафорд", като Хуан Мата откри резултата в полза на "червените дяволи", но Оливие Жиру спечели точката за своя тим с гол в 89'.

По време на пресконференцията си днес, Арсен Венгер обяви играчите, на които няма да може да разчита в мача с 20-кратните английски шампиони. 

Най-новата контузия в тима е за Гранит Джака, който е получил травма при загубата с 2:0 от Тотнъм през уикенда. Освен него, нападателят Лукас Перес също няма да може да помогне на тима си, а централният бранител Шкодран Мустафи ще бъде на разположение за дербито.

В Юнайтед ситуацията е по-тежка. Златан Ибрахимович, Маркос Рохо и Тимони Фосу-Менса са контузени, а Маруан Фелайни е наказан, след като бе изгонен с директен червен картон в дербито на Манчестър срещу Сити. Добрите новини за Специалния са, че централната двойка защитници Крис Смолинг и Фил Джоунс вече тренират наравно с останалите в тима.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички