Вече и официално: Лукаку е "червен дявол"


Вече и официално: Лукаку е "червен дявол"
Снимка: Guliver/Getty Images

1299 0

Манчестър Юнайтед обяви официално привличането на Ромелу Лукаку. "Последното ни попълнение в стил "боксофис" е създаден за Манчестър Юнайтед", гласи посланието на тима в социалните мрежи.

"Ромелу ще пасне идеално на отбора. Той е голяма личност и много голям играч. Напълно нормално е да иска да развива качествата си в най-големия клуб на планетата. Той ще е страхотно попълнение към нашата селекция и знам, че момчетата ще го накарат да се чувства като у дома си. Нямам търпение отново да работя с него", каза Жозе Моуриньо.

"Първо искам да започна с благодарност към Евертън и феновете на отбора през последните 4 години. Имам страхотни приятели в клуба и изживях специални моменти. Но, когато Жозе Моуриньо и Манчестър Юнайтед те потърсят, това е възможност, която идва веднъж в живота. Нямаше как да откажа.

Можеха да се видят целия хъс, желанието и решителността на играчите във финала на Лига Европа и аз исках да стана част от това. Нямам търпение да се появя на стадиона пред 75 хиляди души, но сега е време за подготовка и здрава работа", сподели Лукаку пред сайта на клуба.

Както е известно, Манчестър Юнайтед плати 75 милиона паунда на Евертън за Лукаку. Самият играч предпочете "червените дяволи" пред бившия си тим Челси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички