Варди обмислял да се откаже от футбола, за да организира партита в Ибиса


Варди обмислял да се откаже от футбола, за да организира партита в Ибиса
Снимка: Guliver/GettyImages

1342 0

Нападателят на Лестър Джейми Варди е бил пред отказване от футбола през 2013 година. Той е обмислял да замине за Ибиса, където да си намери работа като организатор на партита. 

Това разкри настоящият мениджър на Лестър Крейг Шекспир, който е убедил навремето Варди, че може да играе на високо ниво и да не изоставя футбола.

"Нашата работа е в това да подкрепяме играчите си. Когато те имат съмнения в своите способности. Джейми ми призна, че му е тежко. Помогнахме му с каквото можехме, аз, Найджъл Пиърсън, Стив Уелш. Напомнихме му за силните му страни и го уверихме, че нещата ще се случат," заяви Шекспир.

"Още тогава му казахме, че може да играе не само във Висшата лига, но и в националния отбор. За наш късмет, той се убеди, че ни е необходим и не замина да живее на Ибиса. Според мен, взе правилното решение," допълни още наставникът на Лестър.

Варди има огромна заслуга за историческата титла на "лисиците" във Висшата лига, заради което и представяне си осигури място в националния отбор на Англия. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички