Насри нарече Варди "измамник" и нападна английските медии


Насри нарече Варди "измамник" и нападна английските медии
Снимка: Getty Images / Guliver

1676 0

Звездата на Севиля Самир Насри обяви нападателя на Лестър Сити Джейми Варди за "измамник", след като бе изгонен по време на срещата между двата тима на "Кинг Пауър Стейдиъм" във вторник вечер.

В края на мача Насри и Варди се счепкаха, след което французинът получи втори жълт картон и трябваше да напусне терена, като се наложи съотборниците му да го изведат, тъй като той продължаваше да търси саморазправа с английския национал.

"Ако чужденец бе направил това, вие от английската преса щяхте да го обявите за "симулант". Те водеха с 2:0, класираха се, просто играй мача като мъж. Един национал няма нужда да прави подобно нещо. Той отигра добре ситуацията. Мислех си, че английските футболисти са по-твърди. Аз не трябваше да реагирам, но все пак съм човек. Той ме блъсна и ми каза нещо, след което се доближи до лицето ми. Това е всичко, което се случи", коментира Насри.

В отговор на обвиненията, Варди разпространи кратко съобщение до медиите. "Не съм измамник и никога не съм бил. Това е всичко, което имам да кажа по въпроса", каза нападателят на "лисиците". Клубът също го защити с официално изявление. "Отхвърляме всякакви твърдения, които уронват професионалния интегритет на Джейми или някой от играчите ни".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички