Ван Гаал посочи вратата на свой играч, той го провокира (СНИМКА)


Ван Гаал посочи вратата на свой играч, той го провокира (СНИМКА)

2608 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал откровено зaяви, че кариерата на вратаря Виктор Валдес в Манчестър Юнайтед е прикключила.

На пресконференцията в Сиатъл, където отборът е на турне, босът на Юнайтед представи новите попълнения и обясни защо Владес не е отпътувал с тима в Америка.

"Той не е с отбора, защото не следва моята философия. Щом е така, тук няма място за този играч", отсече Ван Гаал.

"Философията ни включва и това как да поддържаш ритъма си. Така например, миналата година той отказа да играе за резервите. Но също има у други аспекти, които трябва да притежаваш, за да си вратар на Юнатйед. Когато не си готов да следваш тези принципи, има само един начин и той е да си тръгнеш. Ако не играеш за първия тим, нашата философия е да играеш за втория, а той не го направи", добави още мениджърът на манчестър Юнайтед.

Отговорът на Валдес обаче не се забави. Чрез 4 снимки, качени в профила му в "Туитър" той се опита да опровергае думите на Луис ван Гаал. Снимките бяха от мачовете с младежите на Манчестър Юнайтед срещу Ливърпул, Челси и Тотнъм, в които той е играл. Те бяха придружени и с красноречивo послание:   

Бившият ас на Барселона се очаква да напусне "Олд Трафорд", предизвиквайки много главоболия, тъй като Реал Мадрид имам огромен интерес към първия вратар на "червените дяволи" Давид де Хеа и е много вероятно той също да напусне "Олд Трафорд". 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички