Ван Перси поиска 12 млн. паунда, за да напусне Юнайтед


Ван Перси поиска 12 млн. паунда, за да напусне Юнайтед

1409 0

Футболистът на Манчестър Юнайтед Робин Ван Перси няма лесно да се раздели с „червените дяволи“. Според „Sunday Mirror” холандецът е готов да напусне „Олд Трафорд“, само ако му платят 12 милиона паунда. Това е заплатата, която Ван Перси получава за една година в Манчестър Юнайтед.

През миналия сезон футболистът не се представи убедително с екипа на „червените дяволи“. Той много често бе оставян и на пейката, което предизвика недоволството на играча.

Това породи слухове, че почти сигурно Робин Ван Перси ще напусне Манчестър Юнайтед през лятото. Най-сериозен интерес към него проявява турският Фенербахчe, който може да купи играча срещу сумата то 5 милиона паунда.

Ако се стигне до трансфер в тима от южната ни съседка, футболистът ще получава същата заплата като тази в сегашния му клуб. Не се знае обаче дали Ван Перси ще се съгласи да премине във Фенербахче, тъй като голям клуб в Англия, Испания или Германия е много по-привлекателна възможност.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички