Юнайтед сключва сделка зад гърба на Ван Перси?


Юнайтед сключва сделка зад гърба на Ван Перси?

3083 0

Манчестър Юнайтед тайно се опитва да се отърве от Робин ван Перси. Това твърди бившият футболист на Фейенорд и бивш съотборник на Перси в националния тим на Холандия Пиер ван Хойдонк. Той е убеден, че тимът на Фенербахче е отпрaвил оферта за футболиста още през януарския трансферен прозорец.

Ръководстовто на Юнайтед е готово да изслуша всички оферти за 31-годишният холандец, тъй като следващото лято договорът му изтича и той може да си тръгне като свободен агент.

Във Фенербахче имат желание да привлекат Ван Перси отдавна и затова Юнайтед се опитва да го разкара още от началото на годината.

"Още през януари тази година получих информация от Турция за Робин и Фенербахче. В момента, в който тази информация дойде, от Юнайтед изпратиха хора да опипат почвата", заяви Хойдонк.

"Ван Перси е в трудна ситуация. Той казва, че е щастлив и че иска да остане. Но той също така чувства, че на "Олд трафорд" искат да се отърват от него. Голям клуб в Англия, Испания или Германия е винаги по-привлекална възможност. Във Фенербахче парите са добри, животът в Истанбул е добър, но знаем, че това не е една големите футболни лиги в Европа, за които говорихме", добави Хойдонк за ситуацията около Робин ван Перси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички