Ван Гаал: Трансферната сума за Марсиал е смехотворна


Ван Гаал: Трансферната сума за Марсиал е смехотворна
Снимка: Getty Images/Guliver

1057 0

Холандският специалист начело на Манчестър Юнайтед - Луис Ван Гаал, определи трансферната сума, платена за френския младеж Антони Марсиал, за "смехотворна".

Това стана на събитие, организирано ексклузивно за притежателите на специални сезонни билети за мачовете на "червените дяволи" през настоящия сезон.

Попитан за преминаването на 19-годишния талант и началната сума от 36 милиона паунда за неговите права, Ван Гаал е бил директен, че сумата е "смехотворна" и се дължи на "лудата действителност, в която се намираме".

На същото събитие той е коментирал, че трансферът на Марсиал е по-скоро подарък за следващия мениджър на Манчестър Юнайтед и е изразил надежда това да е настоящият му помощник Райън Гигс.

Той е категоричен, че Марсиал ще бъде звезда на "Олд Трафорд" и не се съмнява в качествата на младока. Също така Ван Гаал е бил категоричен, че само заради името на клуба ръководството е принудено да плаща поне 10 милиона евро отгоре за даден играч, пише още в материала на "Daily Mail", посветен на срещата на холандеца с феновете на тима.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички