Ван Гаал: Не мисля, че Барселона и Байерн искат да играят с нас


Ван Гаал: Не мисля, че Барселона и Байерн искат да играят с нас
Снимка: Gulliver/ Getty Images

1382 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис Ван Гаал бе доволен от убедителната победа на своя тим над Брюж с 4:0. Манчестър Юнайтед попадна във втора урна за жребия, а холандецът заяви, че не смята, че Барселона или Байерн биха искали да се паднат срещу английския гранд.

"Действахме много организирано. Ние и така сме уверени в силите си, но са ни нужни такива победи за затвърждаване на тази увереност. Спечелихме на нула за четвърти път този сезон и създадохме много моменти в атака. Помогна ни и това, че Брюж беше принуден да тръгне напред и да се открие”, сподели Ван Гаал.

Той коментира и представянето на Уейн Рууни, който отбеляза хеттрик. „Головете винаги придават увереност. Радвам се за него. Показа се и като джентълмен, когато даде на Ернандес да бие дузпата.”, заяви холандецът.

„Дали сме готови да се срещнем в Шампионската лига с Барселона или Байерн? Не мисля, че те искат да играят с нас. А дали ще продължим доста напред в този турнир, ще видим. Предстои ни дълъг път, а сега най-важното е мачът със Суонзи в неделя. Миналата година не спечелихме нито една точка срещу тях и имаме намерение да поправим това.”, сподели Ван Гаал.

Жребият за Шампионска лига е днес от 18:45 часа българско време. „Червените дяволи” се завръщат в турнира след една година пауза.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички