Ван Гаал: Математически е възможно да настигнем Челси


Ван Гаал: Математически е възможно да настигнем Челси
Снимка: Getty Images/Guliver

1314 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал смята, че "червените дяволи" могат да се намесят в борбата за титлата в Англия, но отбеляза, че целта на отбора остава място в топ 4 в края.

След изиграването на 23-ия кръг във Висшата лига Юнайтед е на 5 точки от втория Манчестър Сити и на 10 от лидера Челси.

"Разбира се, за феновете би било фантастично да догоним и изпреварим Сити. Но нашата цел остава да финишираме сред първите четири отбора. Друга наша цел е да спечелим Купата на Англия, но има още 16 отбора, които искат това, така че ще бъде трудно. Да завършим в Топ 4 също ще е трудно, защото има отбори, които ни дишат във врата. Сложно е, но ще се постараем. Много трудно ще е да настигнем Челси, но математически е възможно. Не е нещо, в което не вярвам. От последните си 15 мача загубихме само един, допуснахме само осем гола, така че не е много", коментира холандецът, цитиран от "Manchester Evening News".

"Завършихме наравно с Челси, но можехме да победим. Срещу Манчестър Сити играхме с десет души и губехме с 0:1, но в последните 20 минути бяхме по-добри и създавахме ситуации. Така че това е възможно, но трудно. Ако трябва да се обзаложа, бих заложил, че Челси ще спечели титлата, но нямам право да залагам. Ще направим всичко, което зависи от нас, за да спечелим всеки мач. Способни сме на това", каза още Ван Гаал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички