Ван Гаал: Марсиал остави прекрасно първо впечатление


Ван Гаал: Марсиал остави прекрасно първо впечатление
Снимка: Getty Images/Guliver

2178 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис Ван Гаал засипа с похвали новото попълнение на тима Антони Марсиал. Французинът се появи като резерва в двубоя с Ливърпул, но успя да се разпише за крайното 3:1 в полза на „червените дяволи“.

"Когато отбележиш подобен гол, както направи Антони, няма как да не мечтаеш за още. Той има бързина и дрибъл, но и завършващият му удар бе фантастичен. Много играчи дебютират с гол при мен, което е добър сигнал. Ние добре бяхме разучили Марсиал и го искахме в състава си, защото знаехме, че е най-добрият нападател на своята възраст.“, сподели Ван Гаал и добави: „Ще му трябва още време, за да свикне с обстановката. Той е при нас само от няколко дни и е твърде рано да се дават оценки. Със сигурност обаче той остави прекрасно първо впечатление. Именно затова го включих в групата за мача. Антони отбеляза фантастичен гол и показа, че има физиката да играе в Премиър лийг"

"Минахме през труден период с доста трансфери и проблеми с играчи, които идват и си отиват. Смятам, че се справихме добре и имаме 10 точки след 5 мача. Това е добро постижение, само един клуб е постигнал повече. Изоставаме на 5 точки от Манчестър Сити, но аз съм доволен. Смятам, че днес играхме добре и контролирахме развитието на мача. Първият гол бе заучено положение и съм доволен, че това, което правим в тренировките започва да дава резултат", сподели още мениджърът.

Ван Гаал разкри, че Уейн Рууни има контузия и най-вероятно ще пропусне и следващия двубой на Манчестър Юнайтед, който е с ПСВ Айндховен в Шампионска лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички