Ван Дайк посочи какво помага на Ливърпул да е толкова успешен през сезона


Ван Дайк посочи какво помага на Ливърпул да е толкова успешен през сезона
Снимка: Guliver/GettyImages

6628 0

Централният защитник на Ливърпул Върджил ван Дайк разкри, че опитът на "червените" от миналия сезон, когато те изгубиха битката за титлата от Манчестър Сити само с една точка разлика, помага на тима през този сезон.

Мърсисайдци се представят феноменално през тази кампания, като до момента имат 18 победи и само едно равенство и водят повече от убедително на върха на класирането. "Сега сме на средата на сезона и се надяваме да завършим сезона по добър начин, така че трябва да сме концентрирани единствено върху следващия мач. Целият опит от миналата година, когато играхме добре, загубихме само един мач и спечелихме Шампионска лига, ни помага в пътешествието ни през този сезон.

През миналия сезон бяхме много близо, но за съжаление Сити бяха със съвсем малко по-добри. Това обаче ни мотивира да опитаме още по-силно тази година и до момента печелим мачове, понякога играем добър футбол, а понякога не толкова, но въпреки това печелим с характер", коментира Ван Дайк. А ето кое спорно положение, свързано с Ван Дайк, обиколи медиите на Острова.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички