Ван Дайк: Не трябва да съжаляваме за миналия сезон


Ван Дайк: Не трябва да съжаляваме за миналия сезон
Снимка: Getty Images/Guliver

999 0

Централният защитник на Ливърпул Върджил ван Дайк говори за миналия сезон във Висшата лига, като смята, че мърсисайдци не трябва да съжаляват за него, защото са направили всичко възможно. В същото време, той се надява да се представят по-добре през настоящия, защото има много фактори, които ги затрудняват.

"Направихме всичко възможно. Не трябва да съжаляваме за миналия сезон. Сити бяха просто невероятни. Тази година е нов шанс за повече отбори. Имаме много трудно периоди - цялата конкуренция, пътувания, надяваме се да няма контузии и болести, всичко може да стане. Можем да се надяваме просто да реагираме все по-добре. Също така трябва да имаш и малка доза късмет през целия сезон" - заяви Ван Дайк.

Ливърпул води с 8 точки пред втория в класирането с 34 от 36 възможни точки, като в историята само Манчестър Юнайтед (1993) и Манчестър Сити (1997) са имали подобен аванс пред догонващия в толкова начален етап от сезона. И в двата случая двата тима печелят титлата. Междувременно, Венсан Компани заяви, че Ливърпул се бори срещу историята - 30 години без титла. Вижте цялото му изказване - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички