В Юнайтед избират между двама вратари за заместник на Де Хеа


В Юнайтед избират между двама вратари за заместник на Де Хеа
Снимка: Getty Images/Guliver

2442 0

В Манчестър Юнайтед са наясно, че могат да изпуснат титулярния си вратар Давид Де Хеа, затова вече са направили списък с евентуалните заместници на стража. От контракта на испанеца с английския гранд остава само една година. Ако двете страни не успеят да се разберат за нов договор, от "Олд Трафорд" ще бъдат принудени да продадат звездата си, за да не го изпуснат без пари.

Изданието съобщава, че разногласията между играча и ръководството са относно неговата заплата. От Юнайтед са готови да направят испанския национал най-високоплатения вратар в света, но това не му е достатъчно - Давид иска да е най-добре платеният играч в отбора. Тоест да взима седмична заплата колкото на нападателя Алексис Санчес.

Като възможен заместник на Де Хеа в клуба виждат националния вратар на Англия Джордан Пикфорд. Евертън обаче ще иска за правата му около 60 милиона паунда. Алтернативата на Пикфорд е още по-скъпа. Става дума за стража на Атлетико (Мадрид) Ян Облак, за когото "червените дяволи" ще трябва да подобрят трансферния рекорд за вратар, платен от Челси за Кепа Арисабалага. "Сините" броиха през миналото лято 71 милиона паунда за играча на Атлетик (Билбао). А защо цената на Облак е толкова висока - вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички