В Юнайтед бесни на Моуриньо и Челси заради Ливърпул


В Юнайтед бесни на Моуриньо и Челси заради Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

1978 0

Ръководството на Манчестър Юнайтед е бясно на колегите си в Челси и най-вече на Жозе Моуриньо, чието решение да даде повече почивка на играчите си може да окаже решаващо значение в борбата за място в топ 4 в последните 3 кръга.

През изминалия уикенд Челси спечели титлата след 1:0 над Кристъл Палас, а Специалния награди своите с цели 4 дни почивка.

Това означава, че днес (петък) е първият ден, в който играчите са задължени да се явят на тренировка, което ще остави едва два дни на Моуриньо да подготви своите за дербито срещу Ливърпул в неделя на "Стамфорд Бридж".

Именно това решение на португалеца притеснява сериозно хората в Манчестър, тъй като "червените дяволи" имат неприятна програма до края. Възпитаниците на Луис Ван Гаал имат две тежки гостувания - срещу Кристъл Палас и Хъл Сити, както и домакинство на Арсенал в последните си три кръга. Освен това отборът е в серия от 3 загуби и всяка "помощ" в битката с Ливърпул за 4-ото място е добре дошла.

В "Telegraph" са убедени, че още на следващата си пресконференция Моуриньо ще обори обвиненията в липса на феърплей, настоявайки че това негово решение ще помогне на играчите да са по-фокусирани в последните 3 мача.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички