В Нюкасъл не изключват да се намесят в битката за Килиан Мбапе


В Нюкасъл не изключват да се намесят в битката за Килиан Мбапе
Снимка: GettyImages

1474 0

Грандиозната смяна на собствеността в Нюкасъл продължава да буди интерес във футболния свят. Очертава се "свраките" да се превърнат в един от най-богатите клубове в света (ако не и най-богатият), а това непременно ще ги превърне в основен фактор на трансферния пазар.

В Нюкасъл вече начертаха амбициозни цели пред клуба, като спечелването на Висшата лига и успехи в европейските клубни турнири. Сега въпросителните са каква трансферна политика ще изповядват в клуба и възможно ли е да привлекат звездни имена в най-скоро време.

Аманда Стейвли, която движеше цялата сделка по смяната на собствеността, е категорична, че "свраките" са на пазара, за да се конкурират за играчи от световна класа. В това число влиза и Килиан Мбапе, като от Нюкасъл не изключват да се намесят в битката за французина, който от януари ще може да преговаря с други клубове.

Попитана дали Нюкасъл може да се намеси в битката за Мбапе и други играчи от неговия ранг, Аманда Стейвли отговори: „Ние сме на пазара, за да се конкурираме за играчи от световна класа. Имаме големи амбиции. Ако обаче не се изгради необходимата инфраструктура покрай тези футболисти и нямаш състав, който да може да играе с тях, тогава не правиш нищо“.

 Междувременно се появиха информации, че първата трансферна цел на Нюкасъл е тъкмо нападател от ПСЖ, но не се казва Мбапе (повече по темата четете тук).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички