В Манчестър Юнайтед определиха трансферните цели за лятото


В Манчестър Юнайтед определиха трансферните цели за лятото
Снимка: Guliver/GettyImages

2029 0

Манчестър Юнайтед не се подсили през зимния трансферен прозорец, но в клуба вече са определили кои ще бъдат трансферните им цели през лятото. До края на сезона английският гранд трябва да вземе решение кой ще бъде постоянният мениджър на тима, както и кой ще бъде назначен на поста спортен директор. Именно последният трябва да работи по съставения летен трансферен списък.

Според "The Independent" приоритет на Юнайтед през лятото ще бъде привличането на централен защитник. Цел номер едно пред тях е Калиду Кулибали от Наполи. Като алтернатива на сенегалеца се обсъждат Милан Шкриняр от Интер, Алесио Романьоли от Милан и Никола Миленкович от Фиорентина.

СЪР АЛЕКС ПОМАГА НА СОЛСКЯЕР В ИЗБОРА НА СЪСТАВ ЗА МАЧОВЕТЕ?

Освен това Манчестър Юнайтед възнамерява да купи централен полузащитник. Това ще се наложи, особено след напускането на Маруан Фелайни в посока Китай. Ще се търси и млад опорен халф, който да замени постепенно навършилият 30 години Неманя Матич. Има два клуба, заради които пък Пол Погба би напуснал "Олд Трафорд". Вижте кои са те в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички