Пол Погба би напуснал Юнайтед само заради два отбора, сигурен е брат му


Пол Погба би напуснал Юнайтед само заради два отбора, сигурен е брат му
Снимка: Getty Images/Guliver

2273 0

Флорентин Погба, братът на звездата на Манчестър Юнайтед Пол Погба, ще бъде представен като играч на Елче през следващата седмица, след като изкара първо пробен период в клуба. Той сподели, че е много щастлив от завръщането си в испанския футбол, като разказа и за трудното си детство.

"Когато бях на три, майка ми ни отведе от Гвинея в Париж в търсене на по-добър живот. Тя работеше като чистачка, ние ходехме на училище, а след това играехма на улицата. От 6-годишна възраст Пол играеше футбол и то като нападател. След това се обръсна главата и приличаше страшно много на Тиери Анри, а ние не спирахме да му повтаряме, че ще вкарва голове като него. След това порасна много психически и запозна да играе като халф", сподели Флорентин, след което продължи с обясненията за брат си и промяната в настроението му.

"Напускането на Жозе Моуриньо е ключът. Не беше щастлив и се виждаше от всички. Под ръководството на Солскяер е много по-добре, познава го още от престоя си при младежите в Юнайтед", допълни още той.

А на въпрос дали двамата са фенове на Барселона: "Да, може да се каже. Харесва "тики-така". Когато мога гледам техни мачове по телевизията или ходя на "Камп Ноу". Ако брат ми напусне Юнайтед, то може да отиде самов  три клуба, където да се пдообри - Сити, Барса и Реал. Той няма да отиде в Сити, така че би напуснал само заради Барселона или Мадрид".

А кои са тримата действащи халфове, от които се учи Пол Погба - вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички