В Холандия: Ливърпул беше близо до Депай, но...


В Холандия: Ливърпул беше близо до Депай, но...

1459 0

Изключително любопитна информация излезе в медиите в Холандия, като репортерът Марсел ван дер Краан обясни в популярно английско ток-шоу, че Ливърпул е бил фаворит за подписа на Мемфис Депай, и то само преди два дни.

Когато се смяташе, че нападателят е в Манчестър, за да преговоря с Луис Ван Гаал и ръководството на Юнайтед, то всъщност вече са се водили преговорите между Ливърпул и ПСВ за правата на футболиста.

"48 часа преди Депай да отиде в Юнайтед дори нямаше интерес от Манчестър. Фаворити бяха Ливърпул и ПСЖ, а Зенден и Дирк Кайт посъветваха Мемфис да отиде на "Анфийлд", тъй като ще развие добре кариерата си.

В последния момент обаче от Манчестър са се намесили и останалото е история", коментира Ван дер Краан, който подчерта, че Луис Ван Гаал е изиграл решаваща роля за решението на Депай. 

В Англия пък се появи слухът, че всъщност "червените" дяволи са изпреварили ПСЖ, заради желанието си да продадат Анхел Ди Мария на парижани. Подобен трансфер обаче би бил невъзможен заради правилата на финансовия феърплей и сумата от 43 милиона евро, която френският шампион е предлагал за Депай. Слухът е непотвърден.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички