Може ли да се откаже на Манчестър Юнайтед?


Може ли да се откаже на Манчестър Юнайтед?
Снимка: Gulliver/Getty Images

1329 0

Новото попълнение на Манчестър Юнайтед Мемфис Депай даде интервю след официалното обявяване на трансфера на холандския национал на "Олд Трафорд".

"Беше много вълнуващ и динамичен период. Трябваше да направя избор измежду толкова много топ клубове, което не е никак лесно. За мен Манчестър Юнайтед е клуб мечта, така че нямах нужда от това да бъда убеждаван от останалите футболисти, които вече играят там", категоричен беше нападателят, който се очаква да замени Робин Ван Перси на върха на атаката.

"Играчите ми казаха само позитивни неща. Очаквам с нетърпение да заиграя с холандските си колеги, както и с всички останали страхотни играчи в Манчестър Юнайтед. Да работя отново с Луис ван Гаал също е голямо предимство".

Депай е категоричен, че е научил много неща в ПСВ, но е било време да продължи напред. Също така нападателят беше откровен, споделяйки че няма как да се каже "не" на най-титулувания английски тим.

 

"В ПСВ научих толкова много неща - не само на терена, но и като личност. Това ме прави изключително благодарен към клуба, но аз усещах, че за мен е време да продължа напред. А не можеш да откажеш на клуб като Манчестър Юнайтед.

Горд съм, че спечелих титлата с ПСВ. Това е нещо, което феновете заслужават и което аз също желаех силно. Пожелавам на клуба всичко най-добро през следващия сезон и се надявам, че отборът отново ще спечели трофей през следващата година", завърши Депай.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички