В Египет обявиха Мо Салах за терорист


В Египет обявиха Мо Салах за терорист
Снимка: Gulliver/GettyImages

2026 0

През този сезон Ливърпул има истинска "златна мина" в състава си в лицето на Мохамед Салах. Египетският национал пристигна на "Анфийлд" от Рома срещу рекордната тогава за тима сума от 35 милиона паунда, като той се отблагодарява с прекрасната си игра. През кампанията той вкара 24 гола, като дели лидерската позиция с нападателя на Тотнъм Хари Кейн, като освен това 11-та на "червените" подобри и няколко клубни постижения.

Въпреки това в родния му Египет хората са на различно мнение за Салах. Едни го мислят за истински герой не само заради изявите си на Острова, но и поради факта, че класира "фараоните" за Мондиал 2018. Има обаче и такива, които не са фенове на стрелеца на Ливърпул.

Египетският журналист Салах Монтасер посвети статия на играча на мърсисайдци, в която го кара да обръсне брадата си. Причина за това е, че в момента Мо Салах приличал на терорист, като футболистът е едно от най-големите лица на Египет по света.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички