В Челси направиха немислимото: Специалния изхвърли Ева


В Челси направиха немислимото: Специалния изхвърли Ева
Снимка: Getty Images/Guliver

2675 0

Истинска драма се разиграва от началото на сезона на "Стамфорд Бридж", а в нейния център са Жозе Моуриньо и клубният лекар Ева Карнейро. 

По време на двубоя срещу Суонси (2:2) докторът извади Еден Азар от игра, след като белгиецът получи контузия. По този начин обаче лондончани останаха с 9 души на терена, а това вбеси португалския спец. 

"Ако си физиотерапевт или носиш екипировката, трябва да разбираш играта", каза Моу, индиректно нападайки Карнейро. Тя от своя страна запази мълчание, но благодари на феновете си във Фейсбук за подкрепата. 

Днес пък "Telegraph" информира, че Специалния е взел решение да разкара Карнейро, като е наредил тя да не сяда повече на скамейката по време на мачовете. 

Португалецът е стигнал още по-далеч и е наредил тя да не се появява и по време на тренировки и лагери на отбора. Достъпът на Карнейро до играчите е минимален или ограничен, твърдят от изданието. 

Засега Челси ще задържат на пост Карнейро, но не е напълно ясно дали самата тя ще иска да остане на "Стамфорд Бридж" при настоящите условия, в които не може изобщо да си върши работата. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички