Отхвърлиха рекордна оферта на Челси за английски национал


Отхвърлиха рекордна оферта на Челси за английски национал

1942 0

Английският шампион Челси продължава да търпи поражения на трансферния пазар. "Стандард" и "Дейли Мейл" днес информираха, че офертата на стойност 30 милиона паунда за Джон Стоунс ще бъде отхвърлена от Евертън. 

Това е трета поредна оферта, която "карамелите" отказват за своя централен бранител, който през май навърши 21 години. 

Лондончани са убедени, че ще се стигне до трансфер, но ръководството на Евертън не желае да продава своя най-ценен кадър поне още една година. На "Гудисън Парк" са сигурни, че след още една силна кампания цената на играча ще се вдигне с над 30%. 

Стоунс блесна през миналия сезон, когато зае титулярното място на Дистен в отбраната на Евертън. Той е универсален защитник, който игра еднакво добре и в центъра на защитата, и отдясно. 

Дебютът му за националния отбор на Англия беше през 2014 година. До момента 21-годишният бранител има 4 мача за "Трите лъва". 

Ако все пак "карамелите" склонят да продадат Стоунс, то той ще се превърне в един от най-скъпите защитници в историята на Висшата лига. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички