В Англия нямат търпение за "деня на будителите"


В Англия нямат търпение за "деня на будителите"

1808 0

Английските фенове нямат търпение да дойде време за гостуването на Арсенал в София на българския шампион Лудогорец. Причината - това ще е най-евтиното гостуване на привържениците на тима в Шампионска лига.

Привържениците на "артилеристите" са тези, които плащат най-високи цени за сезонни и единични билети както в английската Висша лига, така и в европейските клубни турнири, но гостуването в България е "златна мина" за тях.

Във форуми и социални мрежи вече тече трескава подготовка за пребиваването на английски запалянковци в България, които вече изчисляват, че са им необходими 300 паунда, за да си изкарат райски.

БАЗЕЛ СРЕЩУ ЛУДОГОРЕЦ: Колко по-скъп е швейцарският тим от българския шампион?

В цената се включва билет за двубоя, преспиване в хотел, самолетни билети и в двете посоки, както и малко джобни. Предвид стандарта на живот в Англия, тази сума е идеална за феновте на Арсенал, които годишно плащат хиляди паунди само за билети за домакинските мачове на любимия си тим.

"Пътуването до България ще излезе около 300 паунда, и то с преспиване в хотел за една вечер. Освен това жените ви са много привлекателни", обобщи мнението на привържениците фен на Арсенал за Sportlive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички