Уулвърхямптън шокира Челси в последната секунда пред погледа на новия собственик на лондончани


Уулвърхямптън шокира Челси в последната секунда пред погледа на новия собственик на лондончани
Снимка: Getty Images

1368 0

Челси се издъни пред погледа на новия си собственик Тод Боели, завършвайки 2:2 в среща от 36-ия кръг на Висшата лига. "Сините" поведоха с 2:0 на "Стамфорд Бридж" след две попадения на Ромелу Лукаку в рамките на 120 секунди през второто полувреме, но „вълците“ се шокираха, изравнявайки в 7-ата минута на добавеното време чрез Конър Коади. За гостите се разписа и Тринкао.

Въпреки поредния гаф, хората на Томас Тухел се бетонираха на третото място във временното класиране. Бъдещият благодетел на лондончани Тод Боели изгледа двубоя от официалната ложа на „Стамфорд Бридж“.

Челси вече има на актива си 67 точки. Уулвърхямтън остава 9-ти с 50 пункта.

Домакините доминираха още от началото на мача. През първото полувреме обаче те успяха да вземат преднина. Топката посети на два пъти мрежата на Жозе са, но головете бяха отменени. Първо в 34-ата минута Тимо Вернер вкара, но реферът не призна попадението заради нарушение на германеца. Само 4 минути по-късно и Лофтъс-Чийк реализира, но се оказа, че Лукаку е бил засада.

Логиката възтържествува в 56-ата минута, когато Челси откри резултата. ВАР се намеси и бе отсъдена дузпа, която Ромелу Лукаку превърна в гол. Само 120 секунди по-късно отново белгийският нападател се озова в прегръдките на съотборниците си. Той реализира втория си гол след асистенция на Пулишич.

След това Челси се отпусна и се стигна до изненада. След бърза контраатака Тринкао в 79-ата минута върна „вълците“ в мача. Гостите пропуснаха и още едно чисто положение до края. Но в седмата минута на добавеното все пак наказаха Челси, когато Конър Коади изравни и отне 2 точки от "сините"

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички