Юрген Клоп отчете нетипичен за Ливърпул проблем и нарече Манчестър Юнайтед "топ отбор"


Юрген Клоп отчете нетипичен за Ливърпул проблем и нарече Манчестър Юнайтед "топ отбор"
Снимка: Getty Images

5711 0

Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, говори преди дербито на 32-ия кръг на Висшата лига между мърсисайдци и Манчестър Юнайтед на "Олд Трафорд". Германецът нарече противника "топ отбор" и посочи нетипичен за неговия тим пропуск от срещата между двата гранда във ФА Къп преди месец.

Битката с Манчестър Юнайтед

"Изглеждаше, че битката за титлата ще е оспорвана надпревара. Най-доброто място е да си част от нея, това е добре, нека продължим да се борим. Следващият мач е много важен, но всички са. Гледах програмата ни и чух някой да казва, че имаме най-добрата програма. Просто не знам как на някой може да му хрумне подобна мисъл. Може да съм прекалено негативен. Трудно е, но сме готови. Искаме да сме в тази битка", каза Клоп пред медиите.

Още: Юрген Клоп отново изненада: "Смешен" гол на Ливърпул е неговият любим (ВИДЕО)

Клоп нарече Юнайтед

"В мача за ФА Къп бяхме много добри, но не се възползвахме от възможностите си. Продълженията ни дойдоха в повече. Не успяхме да избегнем грешките и загубихме контрол. Юнайтед обърна мача. Те са топ отбора и бяха домакините. Трябва да намерим начин да им създадем проблеми. Те ще опитат да направят същото. Трябва да изиграем много добър мач, ако искаме да вземем нещо".

"Това е сблъсък на два от най-големите отбори в света. Нека покажем малко класа в тези моменти, да не пеем някои неща. Много е важно. Аз не чувам скандиранията от тъчлинията, но ми казват за тях. Ще помогне, ако образоваме децата по отношение на някои неща - уважение, разбирателство", добави Клоп по повод обидните скандирания около трагедията на "Хилзбъро".

Ливърпул, Челси и ПСЖ развързват кесията за Винисиус

Ливърпул победи Шефилд преди дербито с Манчестър Юнайтед (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички