Мохамед Салах като Джеймс Бонд, в опит да спаси планетата Земя! (ВИДЕО)


Мохамед Салах като Джеймс Бонд, в опит да спаси планетата Земя! (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3196 0

Забавно, но и много поучително видео заснеха няколко от играчите на Ливърпул. Както всяка година, от 1970-та насам, и този април ще мине под слогана "Месец на планетата Земя" и клубът от Мърсисайд предприе нещо полезно в тази насока.

"Не разбрах нищо, Дарвин, но съм на същото мнение!"

Анди Робъртсън предлага на Мохамед Салах, Ибрахима Конате, Киаомин Келъхър, Дарвин Нунес и Дoминик Собослай да направят видео, свързано с опазването на околната среда. Тон за доброто настроение дава Робо, който кара Келъхър да изсипе кошче, пълно с пластмастови бутилки върху масата. След това Собослай пита риторично "кой ще изчисти това?". Започват да валят идеи, а обстановката е повече от колоритна.

Още: Какво смята да прави след края на кариерата си Трент-Александър Арнолд от Ливърпул?

Салах бе избран да играе Джеймс Бонд

Изведнъж Нунес, който до този момент рисува без да обели и дума, се изправя и започва разпалено да говори на испански: "Хора, ние с вас сме рамо до рамо не само на футболното поле, а и в друга решаваща битка! Сега е моментът да обединим гласове и действия, за да защитим нашия дом - планетата Земя! Всеки момент е нашият шанс за промяна. Нека да играем за нещо повече от победа - нека играем за бъдещето на Земята!". След като приключва монолога на Нунес, Робъртсън скача на крака, започва да го аплодира и да крещи: "Точно така, Дарвин! Не разбрах нищичко от това, което каза, но съм на същото мнение!".

В крайна сметка Собослай дава идеята за видео тип "Джеймс Бонд". Точно в същото време Салах отново влиза в срещата, след като си е направил кафе, и погледите се спират върху него. Той се облича в легендарния черно-бял костюм, но вместо да насочи пистолет срещу камерата, хвърля пластмастова бутилка към нея. 

Още: Разкриха внушителната сума, която Мохамед Салах от Ливърпул заработва извън терена

Фернандо Торес посети Ливърпул и награби Мохамед Салах (СНИМКИ+ВИДЕО)

Ливърпул готви 60 млн. евро за "новия Мохамед Салах", който игра срещу Левски само преди месеци

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички