Юрген Клоп не е сигурен дали Ван Дайк ще е възстановен навреме за финала


Юрген Клоп не е сигурен дали Ван Дайк ще е възстановен навреме за финала
Снимка: Getty Images/Gulliver

2248 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп каза, че не е сигурен дали бранителят на „мърсисайдци“ Върджил Ван Дайк ще бъде на линия за финала на Световното клубно първенство. Холандският защитник пропусна вчерашния двубой срещу Монтерей от полуфиналната фаза на турнира, заради настинка. На позицията на централен бранител във вчерашната среща игра Джордан Хендерсън, който обаче не се представи на необходимото ниво.

Клоп обясни за отсъствието на Ван Дайк във вчерашния ден: „Беше лесно решение да го оставя извън състава, защото той не можеше да тренира. Той беше на стадиона за няколко минути във вчерашния ден, но трябваше да напусне. Не защото имаше представители на медиите, а защото нямаше възможност да тренира. Задачата на Хендо да го замести беше доста трудно, но той се справи добре. Не знам колко бързо ще успее да се възстанови, ще видим“ каза 52-годишният треньор.

Гол на Роберто Фирмино в самия край на срещата даде победата на Ливърпул във вчерашната среща. В събота Ливърпул ще спорят за трофея срещу шампиона от Копа Либертадорес Фламенго. А ето как "клонираха" Юрген Клоп в интернет преди няколко дни.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички