Треньорът на Вила и Джон Тери с изумителен жест към прекършения Ливърпул


Треньорът на Вила и Джон Тери с изумителен жест към прекършения Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

10171 0

Любопитна новина дойде от Англия след двубоя за Купата на Лигата между Ливърпул и Астън Вила. излизайки със състав почти изцяло от юноши, мърсисайдци загубиха тежко с 0:5, но след мача бса били посетени от мениджъра на бримингамци Дийн Смит и помощника му Джон Тери, съобщава "Sky Sports".

Причината за това изненадващо посещение е забележителна - Смит и Тери са искали да вдигнат духа на младежите на Ливърпул, вероятно разочаровани от разгромното поражение. "Поведението на играчите на Астън Вила беше първокласно. Чудесно е също, че след това Дийн и Джон Тери влязоха в съблекалнята и казаха няколко думи на момчетата", съобщи Нийл Кричли, който ръководи Ливърпул в този мач.

Кричли обяви, че боще на почивката, когато резултатът беше 4:0 за Вила, Юрген Клоп се е обадил от Доха, където основният състав ще играе на Световното клубно първенство. "По време на почивката получихме информация от старши треньора, който каза да продължим да играем, както го правехме и да бъдем смели. Сигурен съм, че той ще се гордее с това как играхме тази вечер. Мисля, че бяхме страхотни от първия съдийски сигнал", обяви Кричли. А как е можело поне Юрген Клоп да е едновременно на два континента вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички