Юрген Клоп към Арсенал и Манчестър Сити: Ние сме онази упорита и досадна болка, от която няма да се отървете


Юрген Клоп към Арсенал и Манчестър Сити: Ние сме онази упорита и досадна болка, от която няма да се отървете
Снимка: Getty Images

1975 0

През отминалия уикенд интригата за титлата в английската Висша лига се завърза още повече, след като Ливърпул и Манчестър Сити завършиха 1:1 на "Анфийлд", а преди това Арсенал надви като домакин Брентфорд с 2:1.

Така, 10 кръга преди края на сезон 2023/24, "топчиите" са лидери във временното класиране с актив от 64 точки, следвани от мърсисайдци (също с 64, но по-лоша голова разлика) и "гражданите" (63).

Коментар от Юрген Клоп

"Ние сме онази упорита и досадна болка, от която няма да се отървете. Това всъщност е и идеята! В нашата ситуация сега не можем да се откъснем от другите отбори", коментира Юрген Клоп пред официалния сайт на Ливърпул.

Юрген Клоп

"Арсенал се намират в невероятна форма. Гледах последните им 5-6 мача, които бяха изключителни - общо взето те играха с един и същ състав. С изключение на Габриел Мартинели, но пък имат Леандро Тросар, който също е добър вариант", изтъкна 56-годишният наставник, а след това се върна към сблъсъка с Манчестър Сити:

ОЩЕ: 3 изречения излязоха от устата на Алексис Мак Алистър за неотсъдената дузпа в края на Ливърпул - Манчестър Сити!

"Когато Мо Салах се появи на терена, първият му пас беше към Лучо Диас - изведе го на чудесна позиция. Това е качеството, с което разполага, но за съжаление не можехме да го използваме от първата минута...".

"Като цяло, всички се представиха добре и показаха, че е много трудно да се играе срещу нас. Получи се фантастичен мач. Взехме точка и доказахме, че с право сме в борбата за титлата", каза още Клоп.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "Спечели требъл и пак ще си говорим": Престрелките по оста Манчестър Сити - Ливърпул продължават!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички