Юрген Клоп коментира Ливърпул 4:1 Челси, играта на 20-годишния Конър Брадли и пропуските на Дарвин Нунес


Юрген Клоп коментира Ливърпул 4:1 Челси, играта на 20-годишния Конър Брадли и пропуските на Дарвин Нунес
Снимка: Getty Images

9041 0

Ливърпул победи Челси като домакин с категоричното 4:1 в сряда (31-ви януари) вечер, а след двубоя на "Анфийлд" Юрген Клоп бе запитан какво му е направило най-голямо впечатление в играта на мърсисайдци:

"Какво се открои тази вечер? Представянето ни, няма какво друго да кажа. Влязохме много добре в мача, а това беше суперважно. Можеше да се получи нещо съвсем друго, ако бяхме започнали по различен начин. Винаги се опитваме да зададем някаква посока на мачовете, макар че невинаги се получава. Създадохме шансове, пропуснахме ги, вкарахме голове, трябваше да вкараме и още, пропуснахме дузпа...", обясни наставникът на "червените".

Клоп за Брадли

След това Клоп бе запитан дали е знаел колко добър всъщност е 20-годишният Конър Брадли, който се отчете с едно попадение и две асистенции:

Конър Брадли

"Да, знам го от известно време. Един от помощниците ми беше казал, че е готов да си пъхне ръцете в огъня за него. Хареса ми още от първия ден и не съм имал нужда да ме убеждават (б.р. - в качествата му). Той се представи много добре още по време на предсезонната подготовка, а след това се справи отлично в Болтън (б.р. - докато беше под наем при тях). Наслада е да го гледаш. Заслугата е на нашата школа, която върши страхотна работа!".

Клоп за Нунес

Относно пропуските на Дарвин Нунес Юрген Клоп каза следното:

Дарвин Нунес

"Изигра много добро първо полувреме, но защо говорим за него? Да, пропусна много ситуации, но вероятно за пръв път някой удря четири греди, откакто се води статистика. Поставете се на негово място и си представете как се чувства в момента... На полувремето се видя, че беше много разочарован от себе си. Важното е обаче да печелим мачовете си, а той ще започне да вкарва. В предишните вече го направи!".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Маурисио Почетино се изказа за дузпите, но и призна очевидното след Ливърпул 4:1 Челси

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички