Къде да гледаме дербито Ливърпул - Лестър от Висшата лига?


Къде да гледаме дербито Ливърпул - Лестър от Висшата лига?
Снимка: Getty Images/Guliver

1302 0

9-ият кръг в английската Висша лига предлага две големи дербита. След като Тотнъм излъга Манчестър Сити, предстои нов сблъсък между водещи отбори. Шампионът Ливърпул посреща Лестър, който при победа се завръща на първото място във временното класиране.

Всезнайни са многото и сериозни проблеми за мърсисайдци, свързани най-вече с отбраната, където едва ли не всеки възможен футболист се контузи. Мениджърът Юрген Клоп ще има трудна задача да окомплектова боеспособен отбор, който да не се пропуква в защита.

Срещу себе си обаче ще има отбор във форма. "Лисиците" са в серия от 3 поредни победи във Висшата лига, а каква по-голяма мотивация за мач от това да бъде победен шампиона и да бъде окупирано първото място в класирането.

Двата тима са един след друг в класирането. Лестър е 3-ти с 18 точки от 8 двубоя, а Ливърпул е 4-ти със 17 пункта от същия брой изиграни мачове 1-ви и 2-ри са съответно Тотнъм и Челси с по 20 и 18 точки. Мачът между Ливърпул и Лестър ще се състои на "Анфийлд" и ще започне в 21:15 часа българско време. Ще бъде излъчен пряко по Диема спорт 2, като ще можете да го следите и НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички