Юрген Клоп дава последен шанс на "стъкления" си нападател


Юрген Клоп дава последен шанс на "стъкления" си нападател
Снимка: Gulliver/GettyImages

1637 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп даде да се разбере, че "червените" ще запазят Даниел Стъридж в тима и той ще получи шанс за изява. Нападателят има договор с тима до края на следващото лято, като при добро представяне през кампанията, той може да получи подновяване.

В качествата на бившия играч на Челси никоой не се съмнява, като още в дебютния си сезон показа страхотна сработка с голямата звезда Луис Суарес, но неговите проблеми са други. Англичанинът постоянно е контузен и това свежда шансовете му за участие в мачовете на мърсисайдци до минимум.

"Ние се съмняваме, никой никога не се е съмнявал в качествата на Стъридж. Ако трябва да съм честен, в момента той изглежда много добре. Това е страхотно за него, а също и за нас. Сега това е много важен момент за него. Често си говорим за това как се чувства.

Не искам да го превърна в най-здравия физически футболист в отбора, защото най-здравият физически играч не може това, което Даниел може", заяви германският специалист.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички