Юрген Клоп даде още подробности за ранното си решение да напусне Ливърпул


Юрген Клоп даде още подробности за ранното си решение да напусне Ливърпул
Снимка: Getty Images

7643 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп отново коментира решението си да напусне мърсисайдци в края на сезона. Той за пореден път потвърди, че то не е плод на емоция, а е обмислено. Въпросите за бъдещето му не го подминаха и след драматичното отпадане от Манчестър Юнайтед на 1/4-финалите за ФА Къп.

Юрген Клоп все още опитва да обясни защо напуска Ливърпул

Той бе попитан дали именно такива емоционални и интензивни двубои са го принудили да напусне.  "Наистина можем да говорим за моята ситуация толкова често, колкото искате, но не мога да променя отговорите си, за да бъда честен. Не, нищо общо с това. Вижте, когато печелите, тъчлинията е страхотно място за гледане на мач. Когато губите, това е сигурно най-лошото. Просто стоиш там. Така е, всичко е наред, имах достатъчно често подобни мачове. Не знам колко мача съм имал сега като мениджър, но всичко е наред и няма общо с тях".

Още: "Малко тъп въпрос" ядоса Юрген Клоп - треньорът на Ливърпул прекрати интервю след 3:4 срещу Манчестър Юнайтед (ВИДЕО)

Юрген Клоп е категоричен в решението и причините си да напусне Ливърпул

"Не е относно това, ако спечелим мач, искам да остана мениджър. Загубим ли мач, не искам да оставам мениджър. Ако атмосферата е страхотна, искам да съм мениджър. Ако атмосферата не е добра, искам да си тръгна. Това е голямо решение, което няма нищо общо с тези малки моменти. Наистина съжалявам, ако не мога да го обясня достатъчно правилно. Може би трябва да го кажа на немски и вие всички можете да го преведете", допълни той.

"Трябва да съм в най-добрата си форма, за да го направя, както го умея. Ако чувствам, че не съм по този начин, тогава вече не съм мениджърът, който трябва да бъда. И ако видите това по-рано, толкова по-добре, затова взех и решението да напусна". А Юрген Клоп е притеснен за 3-ма футболисти на Ливърпул, Манчестър Юнайтед си заслужили победата.

Още: 3 обрата, продължения и червен картон в стил "Десподов": Манчестър Юнайтед отстрани Ливърпул за ФА Къп (ВИДЕО)

Прогнозата на Върджил ван Дайк за негов съотборник в Ливърпул, която се сбъдна

Цифрите говорят: Рашфорд и Салах могат да решат дербито Манчестър Юнайтед - Ливърпул

Преди мача с Манчестър Юнайтед: Ливърпул спомена ЦСКА в официалния си сайт (ВИДЕО)

"Ще кажа 5:0" - бивш футболист със смела прогноза за Манчестър Юнайтед - Ливърпул

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички