Юнайтед ще опита да отмъкне трансферна цел на Челси


Юнайтед ще опита да отмъкне трансферна цел на Челси
Снимка: Gulliver/GettyImages

1204 0

Манчестър Юнайтед възнамерява да се бори с Челси за подписа на левия бек на Ювентус Алекс Сандро през зимата. По-рано тази седмица стана известно, че 26-годишният бразилец окончателно е решил да не преподписва със "Старата госпожа".

През лятото Ювентус анонсира категоричната си позиция да не се разделя с футболиста, но през зимата се очаква италианците да бъдат значително по-сговорчиви с потенциалните кандидати за Сандро. Той е уведомил ръководството на Юве за желанието си да опита ново предизвикателство и да се пробва в английския шампионат.

Челси цяло лято прави опити да привлече защитника и възнамерява да поднови кампанията за него, но този път ще срещне сериозна конкуренция в лицето на Манчестър Юнайтед, пише The Sun. Жозе Моуриньо подобно на колегата си от "Стамфорд Бридж" Антонио Конте се нуждае от подсилване на отбраната и в настоящия момент е принуден да използва на този пост 32-годишното крило Ашли Йънг. Моуриньо планира да освободи място за ново попълнение, като се избави от Люк Шоу и Матео Дармиан, които общо са изиграли само 195 минути този сезон във Висшата лига.

По време на летния трансферен прозорец Челси предлагаше на италианския гранд близо 70 млн. евро за бразилеца, но ръководителите на "Старата госпожа" отхвърлиха всички оферти на лондончани. Действащото споразумение на Сандро е до 2020 г. Той бе привлечен в редиците на Ювентус през 2015 г. от Порто за 26 млн. евро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички