Халф на Юнайтед: Погба е магьосник, можем да победим всекиго


Халф на Юнайтед: Погба е магьосник, можем да победим всекиго
Снимка: Getty Images/Guliver

1542 0

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Андер Ерера се изказа ласкаво по адрес на своя колега в средата на терена Пол Погба. Испанецът е на мнение, че Погба носи същинска магия за "червените" в предни позиции, а тимът е способен да победи всекиго в шампионата.

"Погба играе опростено и ефективно в нашата половина, а в противниковата е магията, която променя мачовете. Радвам се за него. Аз, Неманя Матич и останалите трябва да му помагаме да се чувства свободен и именно това се стараем да правим", заяви Ерера.

"Не гледаме класирането и играем мач за мач. Нещата вървят добре и не искаме това да се променя, така че продължаваме по същия начин. Ако победната ни серия се увеличи, ще бъдем по-близо до челната четворка, но това не е нещо, за което мисля постоянно", добави халфът.

"Срещу Нюкасъл не беше лесно, защото са организиран и добър отбор, който със сигурност ще остане във Висшата лига. Но ние сме в добра форма. Може би не играем перфектно в момента, но усещаме, че можем да спечелим всеки мач", завърши Ерера.

Междувременно стана ясно, че Оле Гунар Солскяер е едва вторият треньор на "червените дяволи" с четири победи на старта на своята кариера на "Олд Трафорд". Кой е първият треньор, както и повече подробности може да откриете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички