Юнайтед и Ван Гаал ще "купят" доверието и обичта на феновете


Юнайтед и Ван Гаал ще "купят" доверието и обичта на феновете
Снимка: Getty images/Gulliver

1725 0

Ръководството на Манчестър Юнайтед няма да уволнява преждевременно мениджъра на тима Луис Ван Гаал, информира днешното издание на "Daily Mail".

Шефовете на "Олд Трафорд" са доволни от представянето на холандския специалист, като дори евентуално отпадане от Шампионска лига няма да промени намерението им Ван Гаал да изпълни контракта си до лятото на 2017 година.

Вместо да бъде уволнен, бившият треньор на Барселона и Байерн ще получи трансферен бюджет на стойност 200 милиона паунда за предстоящите два прозореца, информира "The Sun".

Причината за високия бюджет е липсата на голове, която е в основата на това "червените дяволи" да не са по-напред в класирането на Висшата лига и вече да са спокойни за участието си в елиминационната фаза на Шампионска лига.

Още през зимата Луис Ван Гаал има зелена светлина да намери класен нападател, който да замени слабо представящия се през целия сезон Уейн Рууни, който от своя страна да заиграе като халф в схемата на "червените дяволи". Другото желание на Ван Гаал е да вземе бързоного крило, което да увеличи скоростта в нападенията по дясното крило.

Очаква се през зимата Манчестър Юнайтед да осъществи поне един голям трансфер, с който да преследва титлата през този сезон с оглед слабото представяне на преките конкуренти за трофея във Висшата лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички