Юнайтед и Тотнъм поделиха точките за край на 2014 (ВИДЕО)


Юнайтед и Тотнъм поделиха точките за край на 2014 (ВИДЕО)

1667 0

Тотнъм и Манчестър Юнайтед откриха последния кръг в Премиършип за 2014 година с нулево равенство, след като двата отбора се отчетоха с куп пропуски, а вратарите Уго Лорис и Давид Де Хеа направиха отлични спасявания.

"Червените дяволи" имаха преимущество през първото полувреме, като организираха няколко отлични атаки, а Лорис се отчете с няколко изумителни реакции.

На два пъти той спря Радамел Фалкао, който така и не успя да преодолее френския национал. Гол на Фил Джоунс пък беше отменен заради засада при разбъркване след корнер.

Най-красивият момент в мача пък беше дело на Ашли Йънг, който в 45' след самостоятелен пробив стреля в горния ляв ъгъл, но Лорис успя с лявата ръка да избие в корнер. В 23' пък Мата уцели греда след пряк свободен удар.

Инициативата през вторите 45 минути мина на страната на "шпорите", които имаха няколко отлични положения. Таусенд на два пъти и Хари Кейн бяха парирани от Де Хеа, а веднъж младият нападател останал сам срещу вратаря стреля високо в аут.

В последните 15 минути най-доброто положение беше за Шадли, който беше изведен в наказателното поле и стреля силно, но Де Хеа с една ръка. Ериксен и Кейн от удобни позиции не намериха очертанията на вратата, а двата отбора приключиха при нулево равенство.

Това беше първо 0:0 между двата тима от 2011 година насам, а поделените точки ще оставят Манчестър Юнайтед в топ 3 в края на настоящата година. Отборът на Ван Гаал е в серия от 9 мача без загуба (7 победи, 2 равенства) и имат 36 пункта.

Тотнъм остава на 6-о място с 31 точки.

 


Highlights - Tottenham 0-0 Manchester United... by FootGermany

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички