Тотнъм със служебна победа за купата, предстои мач с Челси


Тотнъм със служебна победа за купата, предстои мач с Челси
Снимка: Gulliver/GettyImages

1739 0

Отборът на Тотнъм се класира със служебна победа за 4-тия кръг на Карабао Къп, след като двубоят им от 3-тия кръг на турнира срещу Лейтън Ориент бе отменен. Причината е, че редица футболисти на Ориент дадоха положителни проби на тестовете за коронавирус.

Мачът трябваше да се играе във вторник тази седмица, но бе отменен, след като пристигна информацията за разпространяване на заразата в лагера на опонентите на Спърс. Стадионът на Лейтън Ориент „Брейер Груп Стейдиъм“ и тренировъчното игрище на тима са затворени. Отменена е и срещата на тима срещу Уолсоу от Лига 2 този уикенд. „Във връзка в правилата в Карабао Къп, отборът на Тотнъм получава служебна победа и продължава към 4-ти кръг на турнира“, гласи официалното съобщение от Английската футболна лига в днешния ден.

В следващия кръг на Карабао Къп за отбора на Жозе Моуриньо предстои лондонско дерби срещу тима на Челси. Двубоят ще се проведе във вторник (29-ти септември). А ето на какъв абсурд се натъкнаха Жозе Моуриньо и неговите футболисти при снощното гостуване на Тотнъм на Шкендия в Македония.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички