Юнайтед елиминира без проблеми Йоувил, Санчес блести в дебюта си


Юнайтед елиминира без проблеми Йоувил, Санчес блести в дебюта си
Снимка: Guliver/GettyImages

1142 0

Манчестър Юнайтед преодоля без проблеми съперника си в петия кръг на турнира за Купата на Футболната асоциация, разгромявайки скромния отбор на Йоувил Таун с 4:0 като гост.

Отличен дебют за "червените дяволи" направи Алексис Санчес, който се отличи с асистенция и бе избран за играч на мача. Четвъртодивизионният тим се оказа леко препятствие за гранда, който поведе с точен изстрел на Маркъс Рашфорд в 41-ата минута. Санчес, който излезе титуляр, подаде на Андер Ерера за втория гол в срещата (61`), а другите попадения отбелязаха в края на мача Джеси Лингард (89`) и Ромело Лукаку (91`).

След края на двубоя мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо подчерта, че въобще не е изненадан от чудесния дебют на 29-годишния Санчес.

"Много съм радостен. Никой не е учуден, той от три години и половина играе всеки уикенд в Премиършип и на всеки е известно какъв играч е. Когато привличаш такъв футболист, нямаш никакви съмнения за адаптация или каквото и да е привикване към английския футбол. Алексис е великолепен играч и доказа това в последните сезони, както и в последните три дни, в които тренираше с нас. Той е чудесно попълнение в състава ни", каза Моуриньо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички