Венгер: Нашият клуб е виновен за допинг теста на Санчес


Венгер: Нашият клуб е виновен за допинг теста на Санчес
Снимка: Guliver/GettyImages

1326 0

Новото попълнение на Манчестър Юнайтед Алексис Санчес е пропуснал допинг тест в деня, в който е финализирал трансфера си от Арсенал на "Олд Трафорд". Това разкри мениджърът на "артилеристите" Арсен Венгер, като обаче призна, че вината е на лондонския клуб, тъй като той не е известила антидопинговата агенция, че Санчес няма да бъде на разположение този ден. По това време чилийският национал все още се е водил играч на Арсенал.

"Ако трябва да бъдем честни, най-вероятно административната отговорност е при нас. Не знам какво точно е станало, обикновено имаме добра координация с агенцията и правим всичко възможно играчите ни да са на разположение", обясни Венгер.

"Санчес е тестван толкова много пъти, така че няма никакви притеснения, че може да има допинг провинения, това бе просто неподходящ ден да бъде тестван", допълни французинът.

До момента от Футболната асоциация не са коментирали случая, като е възможно на лондонския клуб да бъде наложена глоба за случилото се.

Алексис може да дебютира за Манчестър Юнайтед тази вечер при гостуването на Йовил в мач от 4-ия кръг на ФА Къп.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички