Унай Емери: Месут Йозил можеше да е капитан при мен, но останалите не го искаха


Унай Емери: Месут Йозил можеше да е капитан при мен, но останалите не го искаха
Снимка: Getty Images/Guliver

1139 0

Бившият треньор на Арсенал - Унай Емери, си припомни престоя начело на "арилеристите". По-конкретно, ситуацията с една от звездите в тима - Месут Йозил, който често е критикуван за своето отношение. Емери дори заяви, че германецът е можело да бъде капитан, но останалите не са искали.

"Говорил съм с Йозил, той трябва да бъде самокритичен, да анализира поведението и отдадеността си. Опитах с всички сили да помогна на Йозил. По време на моята кариера, талантливи играчи са достигали най-добрата си форма с мен. Винаги съм бил позитивно настроен към него, исках да играе, да бъде замесен" - сподели Емери.

"В предсезонната подготовка му казах, че искам да е по-отдаден и че искам да му помогна да възвърне най-добрия Йозил. Той можеше да бъде капитан, но в съблекалнята не искаха. Не реших аз, а играчите. Капитаните са тези, които трябва да защитават клуба, треньора, съотборниците си" - каза още той. Междувременно, Арсенал ще трябва да реши бъдещето на Обамеянг до средата на юни.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички