Люнгберг: Играчите бяха изплашени


Люнгберг: Играчите бяха изплашени
Снимка: Gulliver/GettyImages

1471 0

Временният наставник на Арсенал Фреди Люнгберг коментира представянето на „артилеристите“ по време на шокиращата домакинска загуба на тима от Брайтън с 1:2. Поражението означава, че отборът от Северен Лондон вече е без победа във Висшата лига от два месеца.

Снощната среща беше втора на Фреди Люнгберг начело на тима, след като той смени Унай Емери на треньорския пост в края на миналата седмица. За момента шведът не може да се похвали с победа, като записа равенство 2:2 срещу Норич в предния мач и поражение от Брайтън с 1:2 снощи. „Играчите нямаха никакво самочувствие, през първата част бяха изплашени да вземат топката, като че ли ги беше страх да се движат по терена. През първата част все едно не бяхме на терена. Поговорихме си на почивката и изведнъж започнахме да изглеждаме като тима, който искаме да бъдем. Така трябваше да играем през целия мач“ каза Люнгберг след срещата.

Поражението означава, че Арсенал се смъкна на 10-тата позиция в подреждането, като „артилеристите“ са по-близо до зоната на изпадащите, отколкото до местата, даващи право на участие в Шампионската лига. А ето кой е основният кандидат за нов треньор на Арсенал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички