Ужасна новина за Ливърпул - Мохамед Салах се контузи срещу Челси


Ужасна новина за Ливърпул - Мохамед Салах се контузи срещу Челси
Снимка: GettyImages

3300 0

Ужасна новина сполетя Ливърпул по време на финала срещу Челси за ФА къп. В 30-ата минута на битката на "Уембли" Мохамед Салах седна на централната линия, и то без видима причина за това. 

Веднага медицинският щаб се появи на терена, като звездата на "червените" показа към бедрото си. Той беше във видима болка, като проблемът се оказа в задната част на бедрото. 

Лекарят на Ливърпул нямаше какво да направи и след едноминутна дискусия Диого Жота вече бе по екип, като замени принудително своя колега в нападението в 33'. 

Интересното е, че Салах отиде до Алисон 5 минути по-рано, когато бразилецът беше на тревата заради проблем с коляното. За щастие, проблемът на вратаря не го извади от игра. Салах обаче получи контузия без контакт, а Юрген Клоп реши да не рискува допълнително здравето му. 

Към настоящия момент няма достатъчно информация за състоянието му. Ако разтежението е леко, надали Салах ще има проблем да играе във финала на Шампионска лига, но ако травмата е дори малко по-сериозна участието му в мача срещу Реал Мадрид е под сериозна въпросителна. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички