Ужасяващата защита на Челси "заспа" за пореден път и коства ценни точки (ВИДЕО)


Ужасяващата защита на Челси "заспа" за пореден път и коства ценни точки (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

906 0

Челси бе напът да постигне ценен успех с 2:1 като гост на Шефилд Юнайтед в мач от 32-ия кръг на английската Висша лига, но изпусна две точки в последната минута на мача, когато домакините успяха да изравнят за 2:2.

Мадуеке герой за Челси срещу Шефилд

Развой на Шефилд - Челси

Още: Коул Палмър с категоричен избор между Роналдо и Меси за №1 в света

Гостите успяха да открият резултата още в 11-ата минута. Челси спечели правото да изпълни корнер, а от ъгловия удар топката бе пратена към Тиаго Силва, който напълно необезпокояван я вкара с крак във вратата на домакините.

Челси продължи да доминира, но се пропука в 32-ата минута, когато изпусна Джейдън Богъл на фланга, а той се възползва от това, навлезе в наказателното поле и от малък ъгъл матира Джордже Петрович за 1:1.

Все пак, "сините" си върнаха преднината през втората част. Коул Палмър успя да изведе Нони Мадуеке, който проби, елиминира противникови защитници и с мощен удар направи резултата 2:1 на "Брамъл Лейн".

В самия край на срещата обаче Шефилд се възползва от огромна грешка в отбраната на "сините". След карамбол в наказателното поле се възползва Оливър Макбърни и вкара за 2:2 във вратата на Джордже Петрович.

Още: Шокиращо предложение за работа към легенда на Челси

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички